Onze Nigeriaanse supporters

Naast alle hulp uit Nederland zouden we al onze projecten nooit uit kunnen voeren zonder onze Nigeriaanse 'hulptroepen' !!
Hun eigen financiële situatie laat het niet toe ons te steunen zoals onze Nederlandse vrienden dat kunnen, maar hun hulp is minstens even waardevol.
Zij helpen ons bij:  het produceren en verspreiden van de materialen,  het selecteren van geschikte scholen, het leggen van de contacten.
Dit alles vastgelegd in prachtige foto's en natuurlijk delen zij met ons het plezier tijdens de schoolbezoeken.
Zonder hun hulp en ondersteuning zouden de Foetsie projecten nooit zo kunnen groeien als ze nu doen!!! 
 

TUNJI: Bedankt voor alle hulp bij het produceren van alle materialen en voor al je steun voor al onze "on-Nigeriaanse"  ideeën.

Foto komt binnenkort!!!

DARE: Bedankt voor al je hulp bij het produceren van de speelplaatsmaterialen, voor het volgen van de vorderingen  en voor je ondersteuning tijdens onze bezoeken! 

                              

ODOFIN: Bedankt voor je hulp bij het organiseren van de bezoeken en bij het contact leggen met de juiste mensen. Bedankt voor de vertalingen tijdens onze bezoeken en het delen van het plezier met ons.

JOSEPH: Onze hulp voor alles!! Heel erg bedankt voor het maken van alle mooie foto's, voor het rijden naar alle scholen, voor het delen van ons werk via Facebook en voor je hulp bij het verspreiden van alle materialen. Jouw plezier en ondersteuning betekenen veel voor ons! 

                             

Het opbouwen van een Nigeriaanse ondersteuningsgroep zoals "Vrienden van Foetsie' stelt ons in staat de Nigeriaanse kinderen op school te blijven ondersteunen. Deze vrienden laten ons bovendien zien dat, hoewel onze tijd in Kwara State bijna afgelopen is, zij de Foetsie projecten blijven ondersteunen. En dat betekent heel veel voor ons!!!