Nog meer FOETSIE! speelplaatsmaterialen

Na het succes van het plaatsen van de speelplaatsmaterialen in Moshi Gada zijn we nu ook gestart met het plaatsen van schommels en wip-wappen bij de eerste paar scholen van de 11 in het gebied rond Ilorin. Alle foto's spreken voor zich!!
In de komende drie weken zullen we ook de materialen plaatsen bij de andere scholen en zullen we de foto's toevoegen aan de website.
We bedanken  Manon Visser en Jelmer Bouman hartelijk voor hun donatie voor speelmaterialen bij 5 scholen!
Het Foetsie! bord met hun namen erop werd officieel overhandigd, zodat de mensen daar weten dat de kinderen dankzij Manon en Jelmer  heerlijk kunnen spelen.

                                       

Ook heel veel dank gaat naar alle leerlingen van basisschool De Schelf voor hun donatie van vorig jaar. Zij hebben met hun sponsorloop zoveel opgehaald dat naast de speelplaats en een aantal bedden in Moshi Gada er nog geld over was om nu bij 6 scholen rond Ilorin schommels en wip-wappen te plaatsen, zodat ook daar de kinderen heerlijk kunnen spelen. En nog is het geld niet op!!!
De rest wordt gebruikt om schoolspullen, zoals tassen en etuis, te doneren aan leerlingen op de plattelandsscholen in de omgeving van Ilorin.

                                       

 
Meer foto's  zijn te zien op de fotopagina!